Εξωτερική Θερμοπρόσοψη

1. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Μετά την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας,θα διαπιστώσετε σημαντική διαφορά και ένα πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα. Αυτό οφείλεται σε δύο βασικά χαρακτηριστικά.

ΠΡΩΤΟΝ: Με την εξωτερική θερμομόνωση εχαλείφονται οι θερμογέφυρες από τα σημεία επαφής των δοκών και των υποστηλωμάτων με την τοιχοποιία. Για οσους δεν γνορίζουν,θερμογέφυρες είναι τα σημεία όπου διακόπτεται το θερμομονωτικό υλικό,και αποτελούν σημαντική πηγή θερμικών απωλειών.

ΔΕΥΤΕΡΟ: και σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως εφαρμόζεται η βασική αρχή,που λέει ότι ”η θερμομόνωση είναι ποιο αποτελεσματική ώταν τοποθετηθεί στο εξωτερικό τμήνα του κτιρίου” Με αυτό τον τρόπο λοιπόν,πετυχαίνετε μείωση στην κατανάλωση του ρεύματος και πετρελαίου 45-60%,τόσο για δροσισμό το καλοκαίρι όσο και για θέρμανση το χειμώνα. Ταυτόχρονα βέβαια,αναβαθμίζετε γενικότερα το κτίριο,καθώς και το βιοτικό σας επίπεδο,καθώς πλέον διαμένετε με άνεση στο σπίτι σας.

2. ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙO.

Όταν εφαρμόσετε εξωτερική θερμομόνωση στους τοίχους του σπιτιού σας,αυτομάτος αναβαθμίζετε και ενεργιακά το κτίριο σας, και έτσι ουσιαστικά κάνετε μία επένδυση που του προσδίδει προστιθέμενη αξία. Μάλιστα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 2002/91/ΕΚ,όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργιακή ταυτότητα με βάση την συνολική κατανάλωση ενεργειας(ΚWh/m2). Eχετε υπόψη πως οσα κτίρια δεν πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές,δεν θα μπορούν να γίνουν αντικείμενα αγοροπωλησιών η μισθώσεων,ενώ από την άλλη πλευρά κτίρια με υψηλής ενεργειακής κλάσης θα έχουν σημαντικά αυξημένη εμπορική αξία.

3. YΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ .

Μέ την εφαρμογή της εξωτερικής θερμομόνωσης στους τοίχους του σπιτιού σας,το προστατεύετε εξωτερικά από την υγρασία και το νερό της βροχής,ενώ και στο εσωτερικό δεν επιτρέπει την ανάπτυξη ΜΟΥΧΛΑΣ.Εκτός αυτού όμως προστατεύει τους τοίχους σας από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας,διατηρώντας το εσωτερικό του σπιτιού σας δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα.

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Κάνοντας εξωτερική θερμομόνωση με DOW η θερμομονωτικές του ικανότητες και η μηδενική του υδατοαπορρόφηση του προστατεύει το φέροντα οργανισμό από θερμικές καταπονήσεις και συμπυκνώσεις υδρατμών(ΜΟΥΧΛΕΣ)

Έξτρα φωτογραφίες